Фен и фигаро за коса ЕТА 0328

ЕТА Rosalia 0328 90000 фен со топол воздух ги комбинира придобивките од четката и фенот за коса за да создаде фризура според Вашите потреби
Фен и фигаро за коса  ЕТА 0328Фен и фигаро за коса ЕТА 0328
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден
Фен и фигаро за коса  ЕТА 0328
Фен и фигаро за коса  ЕТА 0328
Фен и фигаро за коса  ЕТА 0328
Фен и фигаро за коса  ЕТА 0328
Фен и фигаро за коса  ЕТА 0328
Фен и фигаро за коса  ЕТА 0328
Фен и фигаро за коса  ЕТА 0328
Опис Таа има практичен облик и дизајн, така што е удобно да се држи и лесно да се справи, а и лесно се одржува. Има две дувачки брзини и температурни чекори и брзо копче за ладење за стилизирање на косата. Постојат две обликувачки четки достапни за вашите потреби. Неговата потрошувачка на енергија е 400 вати.

Спецификации:

2 степени на температура и 2 стапки на проток на воздух гарантираат оптимално прилагодување

Копче за брзо ладење

Вртлив кабел за напојување за практично ракување

Заштита од прегревање за безбедно работење

Додатоци: 2 четки за обликување (мал дијаметар 16 mm, голем дијаметар 19 mm)

Ниво на акустична бучава 77 dB (A)

Должина на кабелот е 1,8 m

Потрошувачка 400 W

Димензии на производот:

Ширина: 23 см

Висина: 4,5 см

Длабочина: 4,5 cm

Тежина: 0,3 кг

Коментари

Нема коментари за овој производ.