Fagor SP-1250 Травел фен за сушење коса

Стилски, компактен травел фен за сушење коса, со рачка на преклопување.
Fagor SP-1250 Травел фен за сушење косаFagor SP-1250 Травел фен за сушење коса
Цена:
Цена без ДДВ: 898,00 ден
Цена: 898,00 ден
Fagor SP-1250 Травел фен за сушење коса
Fagor SP-1250 Травел фен за сушење коса
Fagor SP-1250 Травел фен за сушење коса
Опис Стилски, компактен травел фен за сушење коса,со рачка на преклопување и лесен како пердув.

Достапен во розева и бела боја

Долг кабел, гајка за закачување,

тело од високо квалитетна пластика.

Дифузер за рамномерно и прецизно сушење.

Моќност: 1200W,

2 променливи брзини,

Рачка на преклопување,

Компактен,

Јамка за закачување,

Мал дифузер

Лесен и тивок

1 година гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.