Електрична четка за коса ID CERAMIC

Четка за исправување на коса со керамички дизајн и јонизатор.
Електрична четка за коса ID CERAMIC Електрична четка за коса ID CERAMIC
Цена:
Цена без ДДВ: 2.799,00 ден
Цена: 2.799,00 ден
Електрична четка за коса ID CERAMIC
Електрична четка за коса ID CERAMIC
Електрична четка за коса ID CERAMIC
Електрична четка за коса ID CERAMIC
Опис Керамички дизајн со јонизатор

Регулација на температура

Моќност 29W

Коментари

Нема коментари за овој производ.