Ѓердан Светлина

Рачно изработен ѓердан, идеален за подарок за разновидни пригоди.
Ѓердан СветлинаЃердан Светлина
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден
Ѓердан Светлина
Ѓердан Светлина
Опис Накитот е рачно изработен, со додадено посебно внимание и уникатност.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерацветен аранжман или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.