NOA T20 мобилен телефон

Уред за сите оние кои што сакаат минимализам и едноставен живот. Искусете ги старите добри денови!
NOA T20 мобилен телефонNOA T20 мобилен телефон
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден
NOA T20 мобилен телефон
NOA T20 мобилен телефон
Опис Технички карактеристики

SC7701

2.4”QVGA 340*320

64MB RAM

128MB

800 mAh

0.8MP со блиц

3G

FM Radio

Micro 5pin USB

125*54*13.2 mm

Коментари

Нема коментари за овој производ.