NOA L11 мобилен телефон

Дозволете L11 да биде Вашиот учител за запознавање со суштината на комуникацијата!

NOA L11 мобилен телефонNOA L11 мобилен телефон
Цена:
Цена без ДДВ: 1.550,00 ден
Цена: 1.550,00 ден
NOA L11 мобилен телефон
NOA L11 мобилен телефон
Опис Технички карактеристики

SC6531D

1,77” 128x160px QQVGA

32MB RAM

32MB

600 mAh

0.8MP со блиц

2G

Micro 5pin USB

112 x 48 x 13.8 mm

Коментари

Нема коментари за овој производ.