Регал Дорм

Современ дизајн со компактен систем на елементи.
Регал ДормРегал Дорм
Цена:
Цена без ДДВ: 15.480,00 ден
Цена: 15.480,00 ден
Регал Дорм
Регал Дорм
Регал Дорм
Регал Дорм
Опис Регалот ДОРМ, во сив храст и бел дезен, со јасни линии и современ дизајн ќе внесе во вашиот дневен простор весела и практична ентериерна игра. Моделот поседува компактен систем на елементи на отворен, затворен, полузастаклен тип, ѕидни полици и ТВ сегмент со димензии 123х99 см. Регалот Дорм можете дополнително да го освежите со вградување на ЛЕД осветлување.

Забелешка: цената е без осветлување.

Ширина 253,5 cm

Длабочина 42,0 cm

Висина 185,0 cm

Дезен сив храст, бела

Испорака: За Скопје и околината испораката е бесплатна за нарачан мебел во вредност над 6.000 ден. Монтажата не е обезбедена. За градовите низ Македонија испораката се наплатува (Ве молиме контактирајте не за цени) и не е обезбедена монтажа од наша страна. Сите производи содржат упатство за монтажа.

Рекламации и гаранција: Рекламациите се решаваат за 20 до 30 дена. Производите имаат гаранција од 1 година доколку физички не се уништени од страна на купувачот.

Залиха: Доколку производот во моментот го нема на залиха, истиот се нарачува и во период од најмногу 10 дена пристигнува во магацинот во Скопје.

Коментари

Нема коментари за овој производ.