ТВ Полица Фортуна

Полица со современ дизајн и фунционалност.
ТВ Полица ФортунаТВ Полица Фортуна
Цена:
Цена без ДДВ: 6.980,00 ден
Цена: 5.590,00 ден
ТВ Полица Фортуна
ТВ Полица Фортуна
ТВ Полица Фортуна
ТВ Полица Фортуна
ТВ Полица Фортуна
Опис ТВ полицата Фортуна е со корпус со бел дезен, сегменти во златен храст и преден дел со бела лак фолија и со својот современ дизајн и функционалност совршено се вклопува во просторот. Благодарејќи на комбинацијата на отворен сегмент за аудио визуелна опреме и затворен сегмент овозможува доволно простор за сите ваши предмети.

Забелешка: Просторот за ТВ е дефиниран со ширина на полицата од 1630 мм.

Ширина 160,5 cm

Длабочина 40,0 cm

Висина 44,5 cm

Дезен златен храст, лак бела фолија

Испорака: За Скопје и околината испораката е бесплатна за нарачан мебел во вредност над 6.000 ден. Монтажата не е обезбедена. За градовите низ Македонија испораката се наплатува (Ве молиме контактирајте не за цени) и не е обезбедена монтажа од наша страна. Сите производи содржат упатство за монтажа.

Рекламација и гаранција:Рекламациите се решаваат за 20 до 30 дена. Производите имаат гаранција од 1 година доколку физички не се уништени од страна на купувачот.

Залиха: Доколку производот во моментот го нема на залиха, истиот се нарачува и во период од најмногу 10 дена пристигнува во магацинот во Скопје.

Коментари

Нема коментари за овој производ.