Ормари

Двокрилен ормар со гардеробер.

11000621
Цена:
Цена без ДДВ: 6.750,00 ден
Цена: 6.750,00 ден

Двокрилен ормар, со гардеробер, три затворени полици и две ...

11000624
Цена:
Цена без ДДВ: 9.530,00 ден
Цена: 9.530,00 ден

Трокрилен ормар за целото семејство.

Ормар Хана 3К
Цена:
Цена без ДДВ: 10.340,00 ден
Цена: 10.340,00 ден

Ормар кој одлично се адаптира во спалната соба.

11002521 (2)
Цена:
Цена без ДДВ: 22.300,00 ден
Цена: 22.300,00 ден

Гардеробер Пиктор со двокрилен клизен механизам.

11005038 (1)
Цена:
Цена без ДДВ: 31.940,00 ден
Цена: 31.940,00 ден