Комоди

Комода со практичен двокрилен дел со две фиоки.

Комода Елба 2К2Ф
Цена:
Цена без ДДВ: 5.620,00 ден
Цена: 5.620,00 ден

Комода со две фиоки и двокрилен сегмент со преградна полица.

Комода Етна 2К2Ф
Цена:
Цена без ДДВ: 7.990,00 ден
Цена: 7.990,00 ден

Комода со четири функционални фиоки.

Комода Етна 4Ф
Цена:
Цена без ДДВ: 8.910,00 ден
Цена: 8.910,00 ден

Комода со три практични сегменти со преградни полици и три ...

Комода Етна 3К3Ф
Цена:
Цена без ДДВ: 11.040,00 ден
Цена: 11.040,00 ден