Работна маса Реј

Работна маса со складен дизајн и димензии.
Работна маса РејРаботна маса Реј
Цена:
Цена без ДДВ: 4.280,00 ден
Цена: 3.210,00 ден
Работна маса Реј
Работна маса Реј
Работна маса Реј
Работна маса Реј
Работна маса Реј
Работна маса Реј
Работна маса Реј
Опис Работната маса поседува отворен сегмент и фронтално позициониран лев дел со преградна полица.

Димензии:

Ширина 100,0 cm

Длабичина 50,0 cm

Висина 74,5 cm

Дезен сонома храст, бела

Испорака: За Скопје и околината испораката е бесплатна за нарачан мебел во вредност над 6.000 ден. Монтажата не е обезбедена. За градовите низ Македонија испораката се наплатува (Ве молиме контактирајте не за цени) и не е обезбедена монтажа од наша страна. Сите производи содржат упатство за монтажа.

Рекламација и гаранција:Рекламациите се решаваат за 20 до 30 дена. Производите имаат гаранција од 1 година доколку физички не се уништени од страна на купувачот.

Залиха: Доколку производот во моментот го нема на залиха, истиот се нарачува и во период од најмногу 10 дена пристигнува во магацинот во Скопје.

Коментари

Нема коментари за овој производ.