Бироа

Работна маса со складен дизајн и димензии.

Работна маса Реј
Цена:
Цена без ДДВ: 4.280,00 ден
Цена: 4.280,00 ден

Работна маса со пространа работна површина.

Работна маса Лео
Цена:
Цена без ДДВ: 5.240,00 ден
Цена: 5.240,00 ден

Модел со практична работна површина.

Работна маса Јан
Цена:
Цена без ДДВ: 5.990,00 ден
Цена: 5.990,00 ден

Практична компјутерска, работна маса.

110013672
Цена:
Цена без ДДВ: 6.390,00 ден
Цена: 6.390,00 ден

Работна маса со совршен функционален работен простор.

Работна маса Либер
Цена:
Цена без ДДВ: 8.340,00 ден
Цена: 8.340,00 ден

Елегантна компјутерска, работна маса.

11001365
Цена:
Цена без ДДВ: 9.140,00 ден
Цена: 9.140,00 ден