fbpx

Пумпи

За базени над 4.5 m

Филтер 29005
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Овој филтер е погоден за надземни базени кои имаат ...

Филтер пумпа 28638 за филтер А
Цена:
Цена без ДДВ: 4.490,00 ден
Цена: 4.490,00 ден

Пумпа за празнење на базен.

Пумпа за празнење на базен 28606
Цена:
Цена без ДДВ: 6.990,00 ден
Цена: 6.990,00 ден

Одговара за надземни базени со максимален капацитет до ...

Систем за солена вода Intex 26664 Krystal Clear Saltwater system
Цена:
Цена без ДДВ: 8.500,00 ден
Цена: 8.500,00 ден

Овој уред е погоден за надземни базени кои имаат макс. ...

Песочна филтер пумпа 26652
Цена:
Цена без ДДВ: 22.900,00 ден
Цена: 22.900,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди