Златен душек Bestway

Бидете единствени во бојата на раскошот!
Златен душек BestwayЗлатен душек Bestway
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден
Златен душек Bestway
Златен душек Bestway
Златен душек Bestway
Опис Златен душек за на плажа. Бидете единствени во бојата на раскошот!

Димензии: 183х69 см

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.