Intex сет фотелја и табуретка

Идеално се вклопува во секој дом или во градината.
Intex сет фотелја и табуреткаIntex сет фотелја и табуретка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден
Intex сет фотелја и табуретка
Intex сет фотелја и табуретка
Intex сет фотелја и табуретка
Intex сет фотелја и табуретка
Intex сет фотелја и табуретка
Опис Сетот е лесен и едноставен за користење и заради тежината е многу погоден за транспорт насекаде.

Димензии на фотелјата: 104cm x 109cm x 71cm

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.