Intex душек за кампување

Голем и удобен душек на надувување за двајца, погоден за користење дома или за кампување.
Intex душек за кампувањеIntex душек за кампување
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден
Опис Голем и удобен душек на надувување за двајца, погоден за користење дома или за кампување. Удобен горен дел кој лесно се чисти и е водоотпорен, идеален за кампување. Димензии : 191 х 99 х 22 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.