Шатор замок

Шарен шатор во форма на замок.
Шатор замокШатор замок
Цена:
Цена без ДДВ: 1.450,00 ден
Цена: 1.450,00 ден
Опис Шарен шатор во форма на замок дизајниран за малите витези да уживаат да играат надвор или во станот.

Димензии: 75х75х100 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.