Павилјон за заштита од сонце

Павилјон, кој служи за заштита на децата од штетните сончеви зраци.
Павилјон за заштита од сонцеПавилјон за заштита од сонце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден
Опис Исклучително простран, лесен и брз за составување (pop – up систем).

Погоден за надворешни или внатрешни простории.

Димензии: 150 x 100 x 80 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.