Шатор со тунели

Авантура под морето!
Шатор со тунелиШатор со тунели
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Опис Детскиoт шатор на забавен начин го ограничува просторот, што ги прави децата да се чувствуваат удобно и безбедно, и тие играат без грижа со часови и часови. За поголема забава се и мотивите на темата на подводниот свет со морски животни. Радосна патека меѓу двата тунели и централниот простор им дава на децата бесконечна имагинација за време на нивната игра.

Одлична забава за во Вашиот дом или градина.

Димензии на шаторот: 140 x 140 x 80 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.