Детски шатор пони

Купола шатор со тунел за детска игра, со коњчиња и принцеза мотиви.
Детски шатор пониДетски шатор пони
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден
Опис Купола шатор со тунел за детска игра, со коњчиња и принцеза мотиви.

Шаторот се состои од купола со димензии: 112 x 112 x 94 cм и тунел со дијаметар од 46 см и должина од 95 см.

Димензии:

* Големина на игло: 112 x 112 x 94 см.

* Големина на тунелот : дијаметар: 46 см, должина: 95 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.