Детски шатор пицерија

Детски шатор со мотив пицерија.
Детски шатор пицеријаДетски шатор пицерија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден
Опис Детскиoт шатор на забавен начин го ограничува просторот, што ги прави децата да се чувствуваат удобно и безбедно, и тие играат без грижа со часови и часови.

Димензии: 95 х 72 х 102 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.