Принцези шатор со 100 топчиња

Омиленo катче за играње на отворено или во домот.
Принцези шатор со 100 топчињаПринцези шатор со 100 топчиња
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден
Опис Детскиoт шатор на забавен начин го ограничува просторот, што ги прави децата да се чувствуваат удобно и безбедно, и тие играат без грижа со часови и часови. Омиленo катче за играње на отворено или во домот.

Вклучени 100 топки за играта.

Карактеристики:

* Димензии: 95 x 95 x 100 см

* содржи: 100 топки

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.