Индијански шатор

Шаторот е одлично место за играње, читање бајки, спиење и дружење со пријателите.
Индијански шаторИндијански шатор
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден
Опис Индијанскиот шатор е одлично катче за сите мали сонувачи кои сакаат да искусат возбудливи авантури на дивиот запад.

Шаторот е одлично место за играње, читање бајки, спиење и дружење со пријателите. Погоден за употреба во домот или на отворено.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

* димензии: 120 x 120 x 150 см

* Конструкцијата на шаторот е направена од дрво

* Платното со живи бои е изработено од 100% полиестер

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.