Детски шатори

Шарен шатор во форма на индијански шатор.

Индијански шатор
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Поставете го тунелот во градината, покани ги пријателите ...

Тунел гасеница
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден

Детски шатор со мотив пицерија.

Детски шатор пицерија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден

Шатор бубамара за бескрајна забава.

Шатор Бубамара
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Купола шатор со тунел за детска игра, со мотив на ...

Шатор диносаурус
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Купола шатор со тунел за детска игра, со коњчиња и принцеза ...

Детски шатор пони
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден

Омиленo катче за играње на отворено или во домот.

Принцези шатор со 100 топчиња
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден

Омиленo катче за играње на отворено или во домот, со мотиви ...

Пиратски шатор со 100 топчиња
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден

Шаторот е одлично место за играње, читање бајки, спиење и ...

Индијански шатор
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден