fbpx

Рим, книга, сложувалка и фигури

Книгата е на англиски јазик и има 32 страници, а сложувалката 140 парчиња + 10 фигури на знаменитости.
Рим, книга, сложувалка и фигуриРим, книга, сложувалка и фигури
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
Рим, книга, сложувалка и фигури
Рим, книга, сложувалка и фигури
Рим, книга, сложувалка и фигури
Опис "Склопи ја сложувалката и прочитај сè за Ромел и вечниот град кој чека да го откриеш. Книгата е на англиски јазик и има 32 страници, а сложувалката 140 парчиња + 10 фигури на знаменитости."

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди