fbpx

Едукативни сетови на Англиски јазик

Во кутијата има книга на англиски јазик од 10 страници и ...

Докторска торба, книга + 9 дрвени играчки
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Состави ја деталната сложувалка и прочитај ја книгата за да ...

Човеково тело, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Состави ја големата сложувалка и прочитај за забавната ...

Животни во подморница, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Тргни на патување низ Европа и научи сè за земјите на овој ...

Европа, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Научи повеќе за овие неверојатни суштества, прочитај ја ...

1 (4)4
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Прочитај интересни факти, а потоа направи 3Д модел.

Слон од џунглата, книга + 3Д модел
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Прочитај за сè ова во книгата, а потоа направи 3Д модел на ...

Лав од саваната, книга + 3Д модел
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Научи интересни факти за Моне и другите импресионисти и ...

Уметнички богатства - Моне, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Книгата е на англиски јазик и има 32 страници, а ...

Рим, книга, сложувалка и фигури
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Склопи ја сложувалката и прочитај сè за Париз во ...

Париз, книга, сложувалка и фигури
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Книгата е на англиски јазик и има 32 страници, а ...

Уметнички богатства - Ван Гог, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Иновативна округла сложувалка со човечкото тело и 10 ...

Сè за човековото тело, книга, сложувалка и фигури
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Во кутијата има книга на англиски јазик со 10 страници и 4 ...

Добро утро - книга и еко коцки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Во кутијата има книга на англиски јазик со 10 страници и 4 ...

Добра ноќ, книга и еко коцки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Нареди ги коцките по големина, а потоа прочитај за ...

Диносауруси - едукативни коцки за сложување
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Десет цврсти коцки кои се сложуваат една над друга.

Градежни работи - едукативни коцки за сложување
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Откриј ги тајните за еден средновековен замок и магичниот ...

Замокот на витезите, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Гарантирана забава во џунглата - камелеонот се крие позади ...

Животни од џунглата, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден
Страница 1 од 2
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди