fbpx

Едукативни сетови на Англиски јазик

Прочитај ја приказната со рима и состави ја џиновската ...

Бал на принцези, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Весело илустрирана книга и десет сложувалки кои ќе им ...

Бои, книга и две сложувалки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Весело илустрирана книга и десет сложувалки кои ќе им ...

Броеви, книга и две сложувалки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Книга со игра за развој на концентрација и учење на ...

Броеви, книга и игра на меморија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Научи повеќе за овие неверојатни суштества, прочитај ја ...

1 (4)4
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Десет цврсти коцки кои се сложуваат една над друга.

Градежни работи - едукативни коцки за сложување
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Нареди ги коцките по големина, а потоа прочитај за ...

Диносауруси - едукативни коцки за сложување
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Во кутијата има книга на англиски јазик со 10 страници и 4 ...

Добра ноќ, книга и еко коцки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Во кутијата има книга на англиски јазик со 10 страници и 4 ...

Добро утро - книга и еко коцки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Во кутијата има книга на англиски јазик од 10 страници и ...

Докторска торба, книга + 9 дрвени играчки
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Откриј ги тајните на шумата и љубопитните животни на едно ...

Дрво со животни, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Тргни на патување низ Европа и научи сè за земјите на овој ...

Европа, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Состави ја големата сложувалка и прочитај за забавната ...

Животни во подморница, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Гарантирана забава во џунглата - камелеонот се крие позади ...

Животни од џунглата, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Состави ја сложувалката, а во книгата со прекрасни ...

Животните од Африка, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Откриј ги тајните за еден средновековен замок и магичниот ...

Замокот на витезите, книга и сложувалка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Одлична класична друштвена игра, за учење форми преку игра.

Играј и учи - книга и домино со форми
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Прочитај за сè ова во книгата, а потоа направи 3Д модел на ...

Лав од саваната, книга + 3Д модел
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
Страница 1 од 2
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди