Среќното семејство на калуѓерот што го продаде своето ферари

Споделете ја радоста на живеењето со своите најблиски и научете како подобро да се разбирате.
Среќното семејство на калуѓерот што го продаде своето ферариСреќното семејство на калуѓерот што го продаде своето ферари
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден
Опис Едноставниот, инспиративен и докажано ефикасен систем на прочуениот гуру открива како да му помогнете на своето дете да го оствари својот целосен потенцијал, а притоа да постигнете и сопствен внатрешен мир.

Џулијан Ментл, поранешен адвокат кој навреме ја осознал вистинската смисла на животот, е подготвен за нови предизвици. На патот кон исполнето, урамнотежено и среќно постоење нема поважен фактор од семејството. Затоа Џулијан во оваа книга изложува низа проникливи сознанија и практични совети со кои ќе му овозможите на своето дете да ги препознае и да ги реализира своите дарби. Исто така, ќе ви покаже како со членовите на семејството да остварувате однос исполнет со доверба, кој ќе се претвори во цврста и нераскинлива врска.

Споделете ја радоста на живеењето со своите најблиски и научете како подобро да се разбирате. Насочете ги своите деца по патот на големите соништа и покажете им дека ништо не е недостижно. Свртете се кон тоа што ви е најважно и секој ден уживајте во даровите што ви ги дава животот.

Автор: Робин Шарма

Издавачка куќа: ТРИ

ИСБН: 978-608-230-524-0

Година на издавање: 2017

Број на страни: 201

Димензии: 125/195

Корица: мека

Јазик: македонски

Коментари

Нема коментари за овој производ.