VIVAX COOL DF DESIGN 2,5kW клима уред

Максимален капацитет на ладење 2640 W. Максимален капацитет на греење: 2780 W.
VIVAX COOL DF DESIGN 2,5kW клима уредVIVAX COOL DF DESIGN 2,5kW клима уред
Цена:
Цена без ДДВ: 14.999,00 ден
Цена: 14.999,00 ден
VIVAX COOL DF DESIGN 2,5kW клима уред
VIVAX COOL DF DESIGN 2,5kW клима уред
Опис Енергетска класа (SEER/SCOP): A (3.21 / 3.61)

Максимален капацитет на ладење: 2640 W Максимален капацитет на греење: 2780 W

Просечна моќност: Ладење: 2640 W ;

Греење: 2780 W Влезна моќност ладење: 822 W

Влезна моќност греење: 771 W Проток на воздух: 486 m³/h

Капацитет на одвлажнување: 1.0 l/h

Ниво на бучава: внат. единица: 38 dB (A) / над. единица: 53 dB (A) Работна температура: од - 7 °C до 43 °C

Маса внатрешна единица: 6.9 kg Маса надворешна единица: 26.4 kg

Препорачана површина: 25 m² Фреон:

Еколошки фреон R410A

Филтри: Cold catalyst филтер, active carbon филтер

Димензии надворешна единица: 700x275x550 mm

Димензии внатрешна единица: 715x188x250 mm

Останато: Висока eфикасност, прикажување на само диагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил надворешна единица, интелегентно отопување,

12 fan speed,

безшумна операција,

двосмерен одвод на кондензат,

дигитален екран.

Гаранција: 3 години

Коментари

Нема коментари за овој производ.