TCL TAC-12CHSC 12000BTU 3,5kW клима уред

TCL TAC-12CHSC 12000BTU климатизер.

TCL TAC-12CHSC 12000BTU 3,5kW клима уредTCL TAC-12CHSC 12000BTU 3,5kW клима уред
Цена:
Цена без ДДВ: 12.990,00 ден
Цена: 12.990,00 ден
Опис R407C Ecological Gas,

Ладење 3.5KW / Греење 3.7KW,

LED дисплеј,

јонизатор

Опсег: -7C до + 43C,

Филтер со активен јаглен,

Вид на апаратот: Стандарден / Сплит систем

Работен медиум: Еко гас R410A

Капацитет на климатизација: 12000 BTU

Енергетска класа: A

Температурен опсег: -5 ° C

Коментари

Нема коментари за овој производ.