Климатизери и вентилатори

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А+++.

C&H Arctic Inverter (CH-S09FTXLA) 2,8 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 30.000,00 ден
Цена: 30.000,00 ден

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А+++.

C&H Arctic Inverter (CH-S12FTXLA) 3,5 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 33.000,00 ден
Цена: 33.000,00 ден

Работен режим од -25°с до +48°с со класа A++ на ладење и ...

C&H Consol Inverter (CH-S09FVX) 2,5 kW Конзолен инвертер - Фенкоилер
Цена:
Цена без ДДВ: 38.999,00 ден
Цена: 38.999,00 ден

Работен режим за ладење од -25°с до +48°с, за греење од ...

C&H Veritas Inverter (CH-S18FTXQ) 5,5 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 39.999,00 ден
Цена: 39.999,00 ден

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А+++ на ладење и ...

C&H Arctic Inverter (CH-S18FTXLA) 5,5 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 50.000,00 ден
Цена: 50.000,00 ден

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А++ на ладење и ...

C&H Consol Inverter (CH-S18FVX) 5,5 kW Конзолен инвертер - Фенкоилер
Цена:
Цена без ДДВ: 51.999,00 ден
Цена: 51.999,00 ден

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А+++ на ладење и ...

C&H Arctic Inverter (CH-S24FTXLA) 7 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 57.999,00 ден
Цена: 57.999,00 ден
Страница 2 од 2