INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR Климатизер инвертер

Климатизер Инвертер, енергетска класа А+++.

INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR Климатизер инвертерINVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR Климатизер инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 22.990,00 ден
Цена: 22.990,00 ден
INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR Климатизер инвертер
INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR Климатизер инвертер
INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR Климатизер инвертер
INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR Климатизер инвертер
Опис Енергетска класа: A+++

Плазма Јонизатор

R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување

Wi-Fi Ready

Капацитет на ладење: 3,20 kWh (2047 - 12965 Btu/h)

Капацитет на греење: 3,50 kWh (2047 - 12966 Btu/h)

Енергетска класа при ладење: А ++

Енергетска класа при греење (топла зона): A +++

Напон / фрекфенција / фаза (V / Hz / Ph) 220-240 / 50/1

Влезна струја при ладење (W): 997 (120 - 1400)

Влезна струја при греење (W): 970 (120 - 1500)

Годишна потр.на енергија при ладење: 184 kWh

Годишна потр.на енергија при греење(топла/средна зона): 933 – 1120 kWh

Внатрешна единица ШхДхВ Димензии (мм): 790x200x275

Надворешна единица ШхДхВ Димензии (мм): 848x320x596

Нето тежина внатрешна единица (kg): 9.0

Нето тежина надворешна единица (kg): 31.0

Течна/гасна линија: 1/4” / 3/8”

Фреон: R32 / 590g

Проток на воздух: 560m3/h

Бучност внатр./надв.единица: 42 / 55dB

Опсег на ладење (на отворено) (° C) -15 ° C ~ 43 ° C

Опсег на греење (на отворено) (° C) -15 ° C ~ 24 ° C

Коментари

Нема коментари за овој производ.