INVENTOR LIFE L3VI-12 ION L3VO-12 Климатизер инвертер

Инвертер клима уред со A+++ коефициент за греење.
Цена:
Цена без ДДВ: 22.100,00 ден
Цена: 22.100,00 ден
life-1s-500x500-430x430
INVENTOR LIFE L3VI-12 ION L3VO-12 Климатизер инвертер
life-control-500x500-600x600
Опис Капацитет на ладење: 3,20 kWh (10918 Btu/h)

Капацитет на греење: 3,40 kWh (11601 Btu/h)

Енергетска класа при ладење: А ++

Енергетска класа при греење (топла зона): A +++

Напон / фрекфенција / фаза: 220-240 V / 50 Hz / 1 Ph

Потрошувачка при ладење: 120-1400 W

Потрошувачка при греење: 120-1500 W

Бучавост на внатрешна единица: 29 / 35 / 37 / 42 dB

Бучавост на надворешна единица: 52 dB

Димензии на внатрешна единица ШхДхВ: 790x200x275 мм

Димензии на надворешна единица ШхДхВ: 842x320x596 мм

Нето тежина внатрешна единица: 9 кг

Нето тежина надворешна единица: 31 кг

Фреон: R410A / 850g

Опсег на ладење: -15 °C ~ 48 °C

Опсег на греење: -15 °C ~ 24 °C

Проток на воздух: 560 / 480 / 410 / 290 m3/h

Течна / гасна линија: 1/4" / 3/8"

Коментари

Нема коментари за овој производ.