KYATO 3,5kW K12-ION++S Климатизер инвертер

Инвертер клима уред со A+ коефициент за греење.
KYATO 3,5kW K12-ION++S Климатизер инвертерKYATO 3,5kW K12-ION++S Климатизер инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 23.550,00 ден
Цена: 23.550,00 ден
KYATO 3,5kW K12-ION++S Климатизер инвертер
KYATO 3,5kW K12-ION++S Климатизер инвертер
Опис KYATO 3,5kW K12-ION++S инвертер клима уред со I feel функција, јонизатор, 3,5kW моќност, A++ коефициент за ладење и коефициент 6,1 SEER, и А+ коефициент за греење или 4 SCOP. Гаранција 36 месеци со редовен сервис на 12 месеци од овластени монтери.

Енергетска класа на ладење A++

Енергетска класа на греење A+

Бренд Vivax

Гаранција 36m

Останати карактеристики

Проток на воздух [m3/h] 550

Енергетска класа за греење A+

SEER коефициент 6,1

SCOP коефициент 4,0

Тип производ инвертер клима уред

Бренд KYATO

Димензии на надворешната единица 720х545х255мм

Енергетска класа за ладење A++

Димензии на внатрешната единица 750х285х200мм

Работи на температура од -15°C≤T≤50°C

останати карактерситики компресор GMCC, фреон R410A

Коментари

Нема коментари за овој производ.