Iskra SF-001B Стоечки вентилатор

Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија.
Iskra SF-001B Стоечки вентилаторIskra SF-001B Стоечки вентилатор
Цена:
Цена без ДДВ: 1.890,00 ден
Цена: 1.890,00 ден
Iskra SF-001B Стоечки вентилатор
Iskra SF-001B Стоечки вентилатор
Iskra SF-001B Стоечки вентилатор
Iskra SF-001B Стоечки вентилатор
Опис Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија

Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент.

Карактеристики:

43 cm дијаметар на корпата

3 перки од 40 cm

40 W моќен мотор

Напон 230-240 V ~ 50/60 HZ

3 брзини, со индивидуални копчиња,

Подесувачка висина од 105 до 125 cm

1,6 m долг кабел

2 години гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.