HYUNDAI 3.5kw AC120 ECO INVERTER Климатизер

Моќен инвертер, енергетска класа А++
Цена:
Цена без ДДВ: 21.999,00 ден
Цена: 21.999,00 ден
Опис Енергетска класа (SEER/SCOP): A++

Максимален капацитет на ладење: 4100 W

Максимален капацитет на греење: 4220 W

Просечна моќност: Ладење: 3517 W ; Греење: 3810 W

Влезна моќност ладење: 1580 W

Влезна моќност греење: 1510 W

Проток на воздух: 520 m³/h

Ниво на бучава: 38 dB (A)

Работна температура: од -15 °C до 50 °C

Маса внатрешна единица: 7.2 kg

Маса надворешна единица: 25.5 kg

Препорачана површина: 35 m²

Фреон: Еколошки фреон R410A

Филтри: Bio филтер

Димензии надворешна единица: 770x300x555 mm

Димензии внатрешна единица: 800x188x275 mm

Останато: Led диспеј , аутостарт, помала потрошувачка.

Гаранција: 2 години

Коментари

Нема коментари за овој производ.