Gorenje KAS 35 FT 3,5kw

Клима уред, енергетска класа A.
Gorenje KAS35NFT 3,5kwGorenje KAS35NFT 3,5kw
Цена:
Цена без ДДВ: 15.999,00 ден
Цена: 15.999,00 ден
Gorenje KAS35NFT 3,5kw
Gorenje KAS35NFT 3,5kw
Опис Тип на единицата: Внатрешна единица

Тип на монтажа: На ѕид

Далечинско управување: Далечински управувач

Енергетска класа: А

Енергетска класа - ладење: A

Енергетска класа - греење: A

Режим на работа: Класичен

Разладно средство: R410A

Меморија на позицијата на насочувачите

Двоен одвод на кондензатот

EER: 3,21

Грејна моќност: 3660 W

Фреквенција: 50 Hz

Разладна моќност: 3520 W

Минимален звучен притисок: 31 dB(A)2x10-5Pa

Максимален звучен притисок: 41 dB(A)2x10-5Pa

Потрошувачка на ел. енергија при греење: 1055 W

Потрошувачка на ел. енергија при ладење: 1095 W

Минимален проток на воздух: 352 m³

Проток на воздухот: 568 m³

Цевка за течност: 6,35 mm

Дијаметар на цевката за разладен медиум: 12,7 mm

Максимална должина на цевките: 20 m

Максимална висинска разлика: 8 m

Номинална вредност на струјата при ладење: 4,8 amp

Номинална вредност на струјата при греење: 4,6 amp

Коефициент COP: 3,61

Енергетска класа: А

Минимален звучен притисок: 31 dB(A)2x10-5Pa

Максимален звучен притисок: 41 dB(A)2x10-5Pa

Димензии (ШxВxД): 80,5 × 28,5 × 19,4 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 87 × 36 × 27 cm

Нето тежина на апаратот: 7,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 10 kg

Код: 728226

EAN Код: 3838782030130

-----------------

EER: 3,21

Коефициент COP: 3,61

Тип на единицата: Надворешна единица

Енергетска класа: А

Енергетска класа - ладење: A

Енергетска класа - греење: A

Режим на работа: Класичен

Разладно средство: R410A

EER: 3,21

Модел: Моно

Грејна моќност: 3660 W

Фреквенција: 50 Hz

Разладна моќност: 3520 W

Минимален звучен притисок: 56 dB(A)2x10-5Pa

Максимален звучен притисок: 56 dB(A)2x10-5Pa

Потрошувачка на ел. енергија при греење: 1055 W

Потрошувачка на ел. енергија при ладење: 1095 W

Минимален проток на воздух: 1800 m³

Проток на воздухот: 1800 m³

Цевка за течност: 6,35 mm

Дијаметар на цевката за разладен медиум: 12,7 mm

Максимална должина на цевките: 20 m

Максимална висинска разлика: 8 m

Номинална вредност на струјата при ладење: 4,8 amp

Номинална вредност на струјата при греење: 4,6 amp

Коефициент COP: 3,61

Енергетска класа: А

Минимален звучен притисок: 56 dB(A)2x10-5Pa

Максимален звучен притисок: 56 dB(A)2x10-5Pa

Димензии (ШxВxД): 77 × 55,5 × 30 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 90 × 58,5 × 34,5 cm

Нето тежина на апаратот: 30 kg

Бруто тежина на апаратот: 32,3 kg

Код: 728227

EAN Код: 3838782030147

Коментари

Нема коментари за овој производ.