Frozzini KFR-35GW/A Климатизер

Frozzini KFR-35GW/A Климатизер, 3,5kW.
Frozzini KFR-35GW/A КлиматизерFrozzini KFR-35GW/A Климатизер
Цена:
Цена без ДДВ: 16.990,00 ден
Цена: 16.990,00 ден
Frozzini KFR-35GW/A Климатизер
Frozzini KFR-35GW/A Климатизер
Опис Карактеристики:

Работна температура - од -9 до +46c

Капацитет 12000Btu,

3,5kW греење / ладење / циркулација / сушење,

Гас - R22

Дигитален колор дисплеј,

Димензии на внатрешна единица - 805×210×270mm

Димензии на надворешна единица - 765×260×525mm

Коментари

Нема коментари за овој производ.