Iskra FP-1601S Вентилатор со распрскувач

Моќен вентилатор со распрскувач, кој добро се вклопува во секој амбиент.
Iskra FP-1601S Вентилатор со распрскувачIskra FP-1601S Вентилатор со распрскувач
Цена:
Цена без ДДВ: 6.999,00 ден
Цена: 6.999,00 ден
Iskra FP-1601S Вентилатор со распрскувач
Iskra FP-1601S Вентилатор со распрскувач
Iskra FP-1601S Вентилатор со распрскувач
Опис Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија.

Моќен вентилатор со распрскувач, кој добро се вклопува во секој амбиент.

Карактеристики:

Јачина: 75w

Напон: 220-240v~50/60Hz

Дијаметар: Ø 40cm

Функција на нишање: 75 степени

Подесување на наклон: 15 степени

3 брзини

3 крилна перка

Часовник: до 7,5h

Далечинско управување

Функција за распрскување вода

Заштита од прегревање

Гумирано подножје на ногалката

Должина на кабел: 1,5m

2 години гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.