Favorit 12000BTU Климатизер

Favorit 12000BTU Климатизер 3,5kW.
Favorit 12000BTU КлиматизерFavorit 12000BTU Климатизер
Цена:
Цена без ДДВ: 18.000,00 ден
Цена: 18.000,00 ден
Favorit 12000BTU Климатизер
Favorit 12000BTU Климатизер
Favorit 12000BTU Климатизер
Favorit 12000BTU Климатизер
Favorit 12000BTU Климатизер
Опис Карактеристики:

Капацитет:

Ладење: W 3520

Греење: W 3600

Енергетска класа: A

Потрошувачка:

Ладење: W 1050

Греење: W 990

Бучава:

Внатрешна единица: dB 34-38

Надворешна единица: dB ≤55

Работно подрачје: -7оC≤T≤43oC

Авто рестарт: Да

Sleep mode: Да

Внатрешна единица: (В×Ш×Д) mm: 240×180×770

Нето тежина kg: 7,5

Надворешна единица:(В×Ш×Д) mm: 552×256×760

Нето тежина kg: 30

Разладувачки медиум

Freon: R410A

Коментари

Нема коментари за овој производ.