C&H Veritas Inverter (CH-S12FTXQ) 3,5 kW Сплит тип инвертер

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А++.

C&H Veritas Inverter (CH-S12FTXQ) 3,5 kW Сплит тип инвертерC&H Veritas Inverter (CH-S12FTXQ) 3,5 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 24.999,00 ден
Цена: 24.999,00 ден
C&H Veritas Inverter (CH-S12FTXQ) 3,5 kW Сплит тип инвертер
C&H Veritas Inverter (CH-S12FTXQ) 3,5 kW Сплит тип инвертер
C&H Veritas Inverter (CH-S12FTXQ) 3,5 kW Сплит тип инвертер
C&H Veritas Inverter (CH-S12FTXQ) 3,5 kW Сплит тип инвертер
C&H Veritas Inverter (CH-S12FTXQ) 3,5 kW Сплит тип инвертер
Опис Квалитетна толинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во Северна Европа

работен режим за ладење од -25°с до +48°с

работен режим за греење од -15°с до +24°с

класа а++ на ладење и греење

wi-fi конекција и управување

g-matriк технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фрекфенции

ниско ниво на бучава

ch 7-sky technology - 7 степени на филтрација

идеално, професионално и економично решение за климатизација на сервер соби

Капацитет на ладење – 3,50 kW

Капацитет на греење – 3,60 kW

Потрошувачка за ладење – 0,9 kW

Потрошувачка за греење – 1 kW

EER / COP – 3,60 / 3,82

SEER / SCOP – 6,1 (A++) / 4,6 (A++)

Коментари

Нема коментари за овој производ.