C&H Veritas Inverter (CH-S09FTXQ) 2,8 kW Сплит тип инвертер

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А++.
C&H Veritas Inverter (CH-S09FTXQ) 2,8 kW Сплит тип инвертерC&H Veritas Inverter (CH-S09FTXQ) 2,8 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 23.999,00 ден
Цена: 23.999,00 ден
C&H Veritas Inverter (CH-S09FTXQ) 2,8 kW Сплит тип инвертер
C&H Veritas Inverter (CH-S09FTXQ) 2,8 kW Сплит тип инвертер
C&H Veritas Inverter (CH-S09FTXQ) 2,8 kW Сплит тип инвертер
C&H Veritas Inverter (CH-S09FTXQ) 2,8 kW Сплит тип инвертер
Опис Квалитетна толинска пумпа во сплит изведба специјално конструирана за работа во Северна Европа.

Работен режим за ладење од -25°с до +48°с

Работен режим за греење од -15°с до +24°с

Класа а++ на ладење и греење

wi-fi конекција и управување

g-matriк технологија за мирна и стабилна работа на ултра ниски фрекфенции

Ниско ниво на бучава

ch 7-sky technology - 7 степени на филтрација

Идеално, професионално и економично решение за климатизација на сервер соби

Капацитет на ладење – 2,60 kW

Капацитет на греење – 2,80 kW

Потрошувачка за ладење – 0,7 kW

Потрошувачка за греење – 0,8 kW

EER / COP – 3,62 / 3,82

SEER / SCOP – 6,1 (A++) / 4,6 (A++)

Коментари

Нема коментари за овој производ.