Климатизери и вентилатори

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А+++ на ладење и ...

C&H Arctic Inverter (CH-S24FTXLA) 7 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 57.999,00 ден
Цена: 57.999,00 ден

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А++ на ладење и ...

C&H Consol Inverter (CH-S18FVX) 5,5 kW Конзолен инвертер - Фенкоилер
Цена:
Цена без ДДВ: 51.999,00 ден
Цена: 51.999,00 ден

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А+++ на ладење и ...

C&H Arctic Inverter (CH-S18FTXLA) 5,5 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 50.000,00 ден
Цена: 50.000,00 ден

Работен режим за ладење од -25°с до +48°с, за греење од ...

C&H Veritas Inverter (CH-S18FTXQ) 5,5 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 39.999,00 ден
Цена: 39.999,00 ден

Работен режим од -25°с до +48°с со класа A++ на ладење и ...

C&H Consol Inverter (CH-S09FVX) 2,5 kW Конзолен инвертер - Фенкоилер
Цена:
Цена без ДДВ: 38.999,00 ден
Цена: 38.999,00 ден

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А+++.

C&H Arctic Inverter (CH-S12FTXLA) 3,5 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 33.000,00 ден
Цена: 33.000,00 ден

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А+++.

C&H Arctic Inverter (CH-S09FTXLA) 2,8 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 30.000,00 ден
Цена: 30.000,00 ден

Максимален капацитет на ладење 2640 W. Максимален капацитет ...

VIVAX COOL DF DESIGN 2,5kW клима уред
Цена:
Цена без ДДВ: 14.999,00 ден
Цена: 14.999,00 ден

Максимален капацитет на ладење 3520 W. Максимален капацитет ...

VIVAX COOL DF DESIGN 3,5kW клима уред
Цена:
Цена без ДДВ: 16.999,00 ден
Цена: 16.999,00 ден

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А++.

C&H Veritas Inverter (CH-S09FTXQ) 2,8 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 23.999,00 ден
Цена: 23.999,00 ден

Клима уред, енергетска класа A.

Gorenje KAS35NFT 3,5kw
Цена:
Цена без ДДВ: 15.999,00 ден
Цена: 15.999,00 ден

Клима уред, енергетска класа А+.

AUX 12000 bty климатизер 3.5kW
Цена:
Цена без ДДВ: 17.250,00 ден
Цена: 17.250,00 ден

TCL TAC-12CHSC 12000BTU климатизер.

TCL TAC-12CHSC 12000BTU 3,5kW клима уред
Цена:
Цена без ДДВ: 12.990,00 ден
Цена: 12.990,00 ден

Favorit 12000BTU Климатизер 3,5kW.

Favorit 12000BTU Климатизер
Цена:
Цена без ДДВ: 18.000,00 ден
Цена: 18.000,00 ден

Frozzini KFR-35GW/A Климатизер, 3,5kW.

Frozzini KFR-35GW/A Климатизер
Цена:
Цена без ДДВ: 16.990,00 ден
Цена: 16.990,00 ден

Работен режим од -25°с до +48°с со класа А++.

C&H Veritas Inverter (CH-S12FTXQ) 3,5 kW Сплит тип инвертер
Цена:
Цена без ДДВ: 24.999,00 ден
Цена: 24.999,00 ден

Gorenje KAS 53 FT 5.5kw.

Gorenje KAS 53 FT 5.5kw
Цена:
Цена без ДДВ: 28.990,00 ден
Цена: 28.990,00 ден

Вентилатор со максимална моќност 30W.

Rohnson R 840 столен вентилатор
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден
Страница 1 од 2