Тротинет со светлечки тркала

Забава за секое дете.
Тротинет со светлечки тркала
Цена:
Цена без ДДВ: 1.890,00 ден
Цена: 1.890,00 ден
Опис Tротинет со светлечки тркала и со корпа.

Боја: сино - црвена.

Наменет за деца од 2,5 години.

Коментари

Нема коментари за овој производ.