Топка за скокање Frozen

Вистинска забава за мали и големи
Топка за скокање Frozen
Цена:
Цена без ДДВ: 590,00 ден
Цена: 590,00 ден
Опис Скокањето со топката за скокање е вистинска забава и за мали и за големи.

Одлична за учење спретности и рамнотежа.

Големина: 50 cm.

Коментари

Нема коментари за овој производ.