Скирол

Погоден за почетноци и за поискусни скејтери.
Скирол
Цена:
Цена без ДДВ: 1.390,00 ден
Цена: 1.390,00 ден
Скирол
free-2-move-57 (2)
free-2-move-57
free-2-move-57 (1)
Опис Погоден за почетници и искусни "скејтери".

Грубата површина обезбедува подобар стисок.

Должина на штицата: 57 cm

Коментари

Нема коментари за овој производ.