fbpx

Детски шатор пицерија

Детски шатор со мотив пицерија.
Детски шатор пицеријаДетски шатор пицерија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.290,00 ден
Цена: 1.290,00 ден
Опис Детскиoт шатор на забавен начин го ограничува просторот, што ги прави децата да се чувствуваат удобно и безбедно, и тие играат без грижа со часови и часови.

Димензии: 95 х 72 х 102 см.

Коментари

Нема коментари за овој производ.