Smoby куќичка Neo Jura Lodge

Пространа куќа со два прозорци со ролетни.
Smoby куќичка Neo Jura LodgeSmoby куќичка Neo Jura Lodge
Цена:
Цена без ДДВ: 13.890,00 ден
Цена: 13.890,00 ден
Smoby куќичка Neo Jura Lodge
Smoby куќичка Neo Jura Lodge
Smoby куќичка Neo Jura Lodge
Smoby куќичка Neo Jura Lodge
Опис Два отворени прозорци и половина влезна врата на отварање од предната и задната страна.

Куќата може да биде дополнета со разни додатоци, како што се летна кујна, пикник маса, оџак за покривот, врата, покрив за дожд, градинарски оградата со цветни кутии или цела влезна врата.

Димензии на производот: 115, 4 x 123, 3 x 132 cm

Коментари

Нема коментари за овој производ.