Куќарка Chef house

Авантурите можат да започнат со уникатната Шеф куќарка за деца.
Куќарка Chef houseКуќарка Chef house
Цена:
Цена без ДДВ: 21.990,00 ден
Цена: 21.990,00 ден
Куќарка Chef house
Куќарка Chef house
Куќарка Chef house
Куќарка Chef house
Куќарка Chef house
Куќарка Chef house
Куќарка Chef house
Опис Прекрасна куќарка од брендот Смоби со две интересни комбинации на кујна и продавница. Комплетно опремена кујна за спремање на разновидни јадења, и плаќање со картичка и пари. Дечињата може да се поделат на готвачи, продавачи и клиенти.

Вратите и прозорците на куќата се отвораат да се ѕирне низ нив. Има ролетни за спуштање и мени табла за пишување на специјалитетот на куќата.

Во куќарката има: фрижидер, печка, шпорет на гас со распрскувачки оган, мијалник со чешма, каса со фиока за чување на пари, терминал за кредитни картички, како и полици за складирање.

Сетот содржи 38 додатоци.

Препорачана возраст: 2+ години

Димензии: 124 х 132 х 135 см.

*Изработена од високо квалитетна пластика.

*ANTI-UV – 3 години гаранција на боја.

*Потекло: Франција.

Коментари

Нема коментари за овој производ.