Куќарка Cocoon

Забавна и колоритна куќарка за деца!
Куќарка CocoonКуќарка Cocoon
Цена:
Цена без ДДВ: 9.090,00 ден
Цена: 9.090,00 ден
Опис Доаѓа со три налепници кои можат да се прилагодат на детската игра (супермаркет, кујна и работилница).

Монтирањето на куќарката е многу едноставно и лесно.

Димензии: 94 x 94 x 125 cm

Возраст: 10+ месеци

Коментари

Нема коментари за овој производ.